Miljø

Miljøpolitik:

Hos Air Truck Sea Cargo A/S har vi forpligtet os til at sænke Co2 udslippet i størst mulige omfang.
Det gør vi ved, at have fokus på tomkørsel, samt dieselforbruget via vores satelitsystem, hvor vi nøje kan afmåle og få en detaljeret oversigt over lastbilens tomgang, acceleration osv. Dette gør, at vi meget hurtigt kan få overblik over hver enkelt cheuccørs kørsel, og evt. få udskiftet en lastbil, som ikke lever op til de krav vi stiller fra en vognmand.

Udover overnævnte, forpligter vi os naturligvis til at overholde gældende lovgivning indenfor området, og til at sikre løbende forbedring og forebyggelse af forurening til miljørigtige biler.

RUTEPLANLÆGNING

Igennem vores flådestyringssystem har vi et ruteplanlægnings program som sikrer, at vi altid kører ”Den korteste vej” i forhold til den disponerede rute. En grundig ruteplanlægning er en stor fordel ved nye ruter eller nye chauffører. Hver gang en transport sættes igang, sender vi koordinater til chaufføren, således at vi kører til aftalt sted første gang, og dermed undgår en masse spildkilometer.

ENERGIRIGTIG KØRSEL

Vores flådestyringssystem giver chaufførerne mulighed for, at se deres energirigtige og økonomiske kørsel på skærmen. De bliver tildelt ”strafpoint” hvis de har stor hastighed i sving, hårde opbremsninger eller kører i et for lavt gear. Dette er med til at chaufførerne holder fokus på, en så korrekt kørsel i det daglige som muligt.